Een dag uit het leven van Dietger, storingstechnieker bij Geysen

Als technieker bij Geysen werk je voor verschillende klanten in diverse sectoren. Dietger staat momenteel dagelijks bij de klant Pauwels Sauces. Hoe een werkdag van een technieker eruitziet? Volg Dietger een dag mee tijdens zijn dag als storingstechnieker in onze nieuwe video.

Een geslaagde match tussen bedrijven en techniekers

Geysen matcht techniekers en bedrijven met elkaar. De match wordt bepaald aan de hand van de noden van de klant en de eventuele specialisatie van de technieker. Stephan is fieldcoach bij Geysen en het vaste aanspreekpunt voor zowel de klant als de technieker en ondersteunt beide partijen en volgt alles zo kort mogelijk op. Zo ook Dietger bij Pauwels Sauces.

Het dagelijkse leven van een storingstechnieker

Dietger werkt al vijf jaar bij Geysen en heeft meerdere jaren ervaring in de voedingssector. Zijn ervaring binnen deze sector en zijn kennis van PLC en elektromechanica maakten hem de ideale persoon om als storingstechnieker bij Pauwels Sauces te plaatsen.

Leuke collega’s en uitdagende variatie

Dietger: “Het leuke aan werken voor Geysen en bij Pauwels is dat ik heel toffe collega’s heb. Er staat nog een collega van Geysen bij dezelfde klant en dat komt de sfeer extra ten goede. Wat ik ook ontzettend leerrijk vind, is dat we vaak werken op projecten en hierdoor bij verschillende klanten werken. De machines, de processen en de werking verschillen per klant, wat zorgt voor extra uitdaging.”

Wil jij graag technieker worden bij Geysen of heb je nood aan een straffe technieker in je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vul je gegevens in en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op!