Geysen Academy

De Geysen Academy staat klaar om je naar een hoger niveau van technische expertise te tillen d.m.v. korte, praktijkgerichte, hands-on opleidingen.

Op zoek naar een specifieke technische opleiding?

Ontvang de gratis opleidingsgids van Geysen Academy en bekijk meteen alle mogelijkheden.

De troeven van Geysen Academy

Vandaag geleerd, morgen toepasbaar on the job.

Nog meer goesting in je job, dankzij nieuwe skills

Oefenen op echte machines en apparatuur

Opleiding volgen?

Variërend van een basisopleiding elektriciteit of veilig werken met elektrische installaties niveau BA4/BA5?
Een stapje verder gaan met industriële elektriciteit, tot pneumatica, elektropneumatica, elektromotoren en het lezen van elektrische schema’s?

Bij Geysen Academy vind je de opleiding die past bij je interesse en ambitie als technieker. 

De inhoud en duur van de training wordt zorgvuldig samengesteld op basis van de specifieke behoeften van uw bedrijf en/of uw medewerkers. 

OPEN AANBOD

Vaste datums waar iedereen zich online voor kan inschrijven. Een technische workshop, korte of langere opleidingsmodule. Wat wil je bijleren of opfrissen? Ontdek de opleidingssessies die de volgende maanden gepland staan en schrijf je in.

BINNENKORT BESCHIKBAAR:

ONZE EERSTVOLGENDE OPLEIDINGEN

maandag, 26 aug 2024
In deze 8-daagse opleiding worden de belangrijkste facetten van de industriële elektriciteit behandeld die nodig zijn voor een storingstechniekers, onderhoudstechniekers, PLC techniekers, …
woensdag, 11 sep 2024
Na een inleiding met de pneumatische componenten zal je ontdekken dat pneumatiek vaak elektrisch aangestuurd wordt. Als je alle pneumatische componenten kent zal het elektrische deel...
donderdag, 19 sep 2024
Deze hands-on opleiding geef je een inzicht in de verschillende eigenschappen van een veiligheidskring.  Na deze opleiding weet je hoe je een veiligheidskring kunt opbouwen in...

TRAININGEN OP MAAT

Volg een technische opleiding bij de Geysen Academy

Zoek je een specifieke training, op maat van de techniek van jouw productie-omgeving? De docenten van Geysen Academy maken een kwalitatief opleidingstraject op maat van je team. De inhoud en duur van de training worden zorgvuldig samengesteld op basis van jullie specifieke noden.

Hoe Geysen Group kijkt
naar leren en kennis delen

Hoe Geysen Group kijkt naar leren en kennis delen

In een drukke productie-omgeving is er zelden tijd om rustig na te denken, samen te zoeken naar een betere oplossing, technische optimalisaties uit te testen. In ons opleidingscentrum in Westerlo is die ruimte er wel, en word je bovendien begeleid door ervaren lesgevers.

Geen boeken om te doorwroeten, geen klassieke klaslokalen: bij Geysen Academy leer je alles in een miniatuur van een fabrieksstraat, compleet met ingebouwde fouten om op te lossen. Voor elke technologie zijn er praktische opstellingen. Die creëren een realistische leerervaring, ontworpen om industriële technologie écht te snappen.

Levenslang leren, als technieker bij Geysen Group

Technisch vakmanschap en de juiste attitude vormen de ruggengraat van een duurzame toekomst in de industrie. Daarom worden al onze technici hun hele carrière lang gestimuleerd in hun groeitraject. Wat wil je beter kunnen? Wat is je potentieel en ambitie als technieker? Bekijk onze vacatures en solliciteer. Wie weet wandel jij binnenkort Geysen Academy binnen als onze nieuwe collega.

Geysen Group - Westerlo
Geysen academy, technische opleidingen door professionele getalenteerde technische lesgever.

Een vraag? Graag advies over de beste opleiding voor jou?

Het team van Geysen Academy luistert graag naar wat je zoekt. Vul je gegevens in, en we nemen contact op.