Technisch talent van Geysen Group in je bedrijf

Onze missie: Het verhogen van uw productiviteit.

Je zoekt een technisch profiel voor: Het invullen van een piekcapaciteit, specifieke expertise, u plant een stilstand in of je hebt een permanente aanvulling nodig voor je onderhoudsploeg? Het team van Geysen Industrial Maintenance staat voor je klaar.

Waarom kiezen voor technici van Geysen Group?

In onze gratis introductiebrochure lees je in detail hoe onze outsourcing werkt.

Geysen techniekers gaan aan de slag in o.a. deze sectoren.

Onze missie is het behouden en verhogen van jullie productiviteit. We weten dat elke minuut telt. We zorgen ervoor dat je machines zo weinig mogelijk stilliggen en zo lang mogelijk meegaan. Meer dan 120 techniekers staan klaar vanuit vijf Geysen Group-vestigingen in het hele land.
Geysen technieker aan het werk aan een technische installatie in een bedrijf in de voedingssector, Pattyn.

Voeding

Bij Geysen weten we met welke uitdagingen u in de voedingssector geconfronteerd wordt. Met de nodige vaardigheden, certificaten, nauwkeurigheid en voldoende kennis hebben we ons erin gespecialiseerd om u zoveel mogelijk technisch te ontzorgen.

Outsourcing technische profielen - Chemie

Farma & chemie

Onze Geysen techniekers zijn vertrouwd met de hoge standaard normen van uw industriële projecten en we stellen hun expertise graag ter beschikking. Ze hebben eveneens een VCA** certificaat en een medische keuring om te werken in de farma en chemie sector.

Outsourcing technische profielen - Distributie en Logistiek

Distributie & logistiek

Voor geautomatiseerde sorteersystemen, transportbanden en andere logistieke apparatuur stropen onze techniekers met plezier de mouwen op. Zo helpen ze jullie processtroom te verbeteren.

Outsourcing technische profielen - Distributie en Logistiek

Distributie & logistiek

Voor geautomatiseerde sorteersystemen, transportbanden en andere logistieke apparatuur stropen onze techniekers met plezier de mouwen op. Zo helpen ze jullie processtroom te verbeteren.

Outsourcing technische profielen - Metaal

Metaal

Om optimale prestaties te garanderen gaan onze gespecialiseerde techniekers aan de slag voor het onderhoud en de reparatie van machines voor metaalbewerking, waaronder CNC-machines, draaibanken en persen.

Outsourcing technische profielen - Metaal

Metaal

Om optimale prestaties te garanderen gaan onze gespecialiseerde techniekers aan de slag voor het onderhoud en de reparatie van machines voor metaalbewerking, waaronder CNC-machines, draaibanken en persen.

Outsourcing technische profielen - Recyclage

Recyclage

In deze industrie onderhouden en repareren we recyclingmachines, optimaliseren we materiaalverwerkingsoperaties en dragen we bij aan duurzame afvalbeheerpraktijken.

Outsourcing technische profielen - Automotive

Automotive

We lossen storingen aan productielijnmachines op, helpen bij de afstelling van hoogwaardige autoassemblage en implementeren efficiëntieverbeteringen in het productieproces.

Onze technische specialisaties

Vloeistoffen onder druk kunnen gebruikt worden om kracht over te brengen of te regelen. Hydraulische systemen worden veel gebruikt in zware machines zoals graafmachines, kranen en in industriële processen waar grote krachten nodig zijn.

Elektrische en mechanische systemen worden gecombineerd in apparaten die beide technologieën vereisen, zoals automatische deursystemen, robotarmen en productieautomatiseringsapparatuur.

Mechanische principes worden ingezet in de ontwikkeling en het onderhoud van machines zoals motoren, tandwielsystemen en bewegingsmechanismen.

Onze technici zijn expert in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrische systemen en circuits. Elektriciteit wordt immers gebruikt in vrijwel elke industriële toepassing, van verlichting en verwarming tot complexe besturingssystemen voor machines.

Deze technologie gebruikt samengeperste lucht of andere gassen voor beweging en controle in machines. Pneumatische systemen worden vaak gebruikt in fabrieksautomatisering, zoals in luchtcilinders, pneumatische actuators en controlesystemen.

Technici van Geysen Group zijn gespecialiseerd in het identificeren en oplossen van storingen in industriële apparatuur en productielijnen, wat essentieel is voor het verminderen van productieverlies. 

Voordelen
van onze outsourcing

24/7
service

Je bent altijd zeker van een technieker die de handen uit de mouwen steekt. Mét een basispakket gereedschap.

Gecertificeerde technici

Onze techniekers worden opgeleid in de Geysen Academy, ons gespecialiseerde opleidingscentrum.

Eén aanspreekpunt

Onze field coaches zorgen ervoor dat het klikt en volgen de samenwerking op. De juiste man op de juiste plaats!

Kennis en innovatie

We vinden altijd een oplossing voor je probleem. Alle kennis, ervaring en creativiteit van Geysen Group komt mee met onze technieker.

Een specialist van Geysen Group, dát is wat je nodig hebt!

Zoek je iemand voor industrieel machine-onderhoud, preventief of bij een storing? Vul het contactformulier in en we bellen je zo snel mogelijk. 

Geysen Group - Westerlo
Poppendoos van Geysen waar een technieker instaat voor outsourcing of detachering.

Op zoek naar een hands-on technieker?

Onze regionale salesverantwoordelijken staan klaar om je verder te helpen. Ze luisteren graag naar je vraag.