SUCCESVOL PROJECT BIJ HOFFMANN GROUP

Techniekers Geysen voor project bij Hoffmann Group

Samen met onze partner / leverancier Hoffmann hebben we een omvangrijke installatie rond  werkplaatsinrichting van eersteklas kwaliteit kunnen voltooien.

In de nieuwe gebouwen van het VTI Brugge aan de Vaartdijkstraat werd een indrukwekkende uitrusting geplaatst waar we met de nodige trots op kunnen terugkijken. Gaande van lastafels, rolluikkasten tot zeskantafels met uitklapbare bankschroeven hebben onze techniekers hun beste skills boven gehaald om deze inrichting van topkwaliteit tot een voortreffelijk einde te brengen.

Wij zijn verheugd om ons steentje te hebben mogen bijdragen aan dit mooie project. Een nieuwe generatie techniekers kan worden opgeleid in een frisse, state-of-the-art omgeving, en dat zien we graag gebeuren. Met onze eigen Academy streven ook steeds na om de ideale opleiding te geven in de best mogelijke omstandigheden.

Met vereende krachten hebben zowel Hoffmann als Geysen zich van hun beste kant laten zien en getoond dat samenwerken nog altijd tot fantastische resultaten kan leiden.

Lees het volledige artikel hier.

Vind je geen techniekers? Of wil je zelf technieker worden? Daag ons uit met uw wensen.

Vul je gegevens in en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op!