Opleidingskalender

Opleidings
kalender

De Geysen Academy staat klaar om je naar een hoger niveau van technische expertise te tillen d.m.v. korte, praktijkgerichte, hands-on opleidingen.

Overzicht alle opleidingen:

De troeven van Geysen Academy

Vandaag geleerd – morgen toepasbaar on the job.

Nog meer goesting in je job, dankzij nieuwe skills

Oefenen op echte machines en apparatuur

Hoe Geysen Group kijkt
naar leren en kennis delen

In een drukke productie-omgeving is er zelden tijd om rustig na te denken, samen te zoeken naar een betere oplossing, technische optimalisaties uit te testen. In ons opleidingscentrum in Westerlo is die ruimte er wel, en word je bovendien begeleid door ervaren lesgevers.

Geen boeken om te doorwroeten, geen klassieke klaslokalen: bij Geysen Academy leer je alles in een miniatuur fabrieksstraat, compleet met ingebouwde fouten om op te lossen. Voor elke technologie zijn er praktische opstellingen. Die creëren een realistische leerervaring, ontworpen om industriële technologie écht te snappen.

Levenslang leren, als Geysen-technieker

Technisch vakmanschap en de juiste attitude vormen de ruggengraat van een duurzame toekomst in de industrie. Daarom worden al onze technici hun hele carrière lang gestimuleerd in hun groeitraject. Wat wil je beter kunnen? Wat is je potentieel en ambitie als technieker? Bekijk onze vacatures en solliciteer. Wie weet wandel jij binnenkort Geysen Academy binnen als onze nieuwe collega.

Geysen Group - Westerlo
Geysen academy, technische opleidingen door professionele getalenteerde technische lesgever.

Een vraag? Graag advies over de beste opleiding voor jou?

Het team van Geysen Academy luistert graag naar wat je zoekt. Vul je gegevens in, en we nemen contact op.