EEN UNIEKE KIJK ACHTER DE SCHERMEN BIJ GEYSEN TIJDENS VOKA OPENBEDRIJVENDAG

Altijd al benieuwd geweest naar wat er zich achter de deuren van Geysen afspeelt? Dit is je kans om dat mysterie te ontrafelen! We nodigen je uit om op zondag 1 oktober tijdens de Voka Openbedrijvendag een exclusieve blik te werpen op onze dagelijkse operaties. Ontdek wat ons motiveert en maakt tot wie we zijn.
EEN UNIEKE KIJK ACHTER DE SCHERMEN BIJ GEYSEN TIJDENS VOKA OPENBEDRIJVENDAG

Wat kun je verwachten?

Je wordt meegenomen op een tour door onze hoofdzetel in Westerlo, waar je een volledig beeld krijgt van alle facetten die Geysen Group uniek maken:

Al dit wordt aangevuld met een hapje en een drankje om de gezelligheid te verhogen. Voor de kleintjes is er zelfs een kidscorner. Een unieke kans om onze firma beter te leren kennen, voor jong en oud!

GIVE AWAY Alert

Maar er is meer! Bezoekers maken kans op een goed gevulde gereedschapskoffer. Wie weet ga je met meer naar huis dan alleen een verrijkende ervaring.

Praktische Informatie

Inschrijven We stellen het op prijs als je je van tevoren inschrijft via de QR-code. Dit helpt ons bij het plannen van de dag. Maar voel je vrij om spontaan langs te komen, iedereen is welkom!

Tot Slot

Wij van het Geysen-team kijken er enorm naar uit om je op deze speciale dag te mogen verwelkomen. Een uitgelezen kans om de mens en technologie achter Geysen van dichtbij te ervaren.

Zien we jou op 1 oktober? We hopen van wel!

Tot snel, Geysen-team

Vind je geen techniekers? Of wil je zelf technieker worden? Daag ons uit met uw wensen.

Vul je gegevens in en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op!