Onze waarden

Ons dagelijks denken en doen gebeurt allemaal met onze waarden in het achterhoofd, zo maken wij het verschil in ons werkveld. Deze Geysen-waarden staan voor onze unieke visie en aanpak, ze maken ons tot wie we zijn.
Geysen hero

#ProudtobeGeysen

Klanten die geholpen worden dankzij de juiste aanpak en mentaliteit.
Onze techniekers die met de juiste uitrusting gaan werken, zich permanent kunnen bijscholen en delen in het Geysen familiegevoel.

Hier zijn we fier op, zo trots als een pauw!

Excellence

Onze techniekers zijn technisch geschoold of hebben gelijkwaardige ervaring opgedaan. We voorzien uitrusting en kledij van hoge kwaliteit en zorgen voor permanente bijscholing.

30 jaar vakkennis leert ons om steeds de juiste man op de juiste plaats zetten. Op die manier zijn zowel onze klanten als onze techniekers gelukkig.

Customer focus

Al meer dan 30 jaar lang streven we elke dag naar de beste oplossingen voor onze klanten. Dit doen we altijd vanuit een dialoog zodat we hun problemen, wensen én behoeften echt begrijpen.

Ons doel is om klanten hun leven eenvoudiger te maken, dankzij onze 24/7 service zijn we er ook wanneer het écht nodig is.

Integrity

Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, dat vinden wij belangrijk. Onze samenwerkingen zijn helder, zonder vervelende verrassingen. Duurzaamheid is voor ons meer dan een buzzword, het is onze manier om een meerwaarde te creëren voor de maatschappij.

We staan recht in onze schoenen en behandelen iedereen met het respect dat hij of zij verdient.

Innovation

Of het nu gaat om procesverbetering, efficiëntie, optimalisatie of productontwikkeling. Innovatie start vanuit het begrijpen van onze klanten en onze wil om alles altijd beter te willen doen.

Innovatie komt tot stand vanuit onze cultuur, waar fouten maken mag zolang we er maar uit leren. Dit is de voedingsbodem om tot nieuwe oplossingen te komen.

“Bij Geysen willen we dat iedereen zich goed voelt. Tevreden techniekers zorgen voor tevreden klanten.”

Alex Geysen
site by Yappa