Academy - De techniekers van morgen

We merken al enkele jaren dat industriële spelers het moeilijk hebben om voldoende technische profielen te vinden. De toekomstige instroom van techniekers blijft minderen, onder andere door de vergrijzing, en dreigt onze economie te verlammen. Om ons steentje bij te dragen aan de oplossing, ontstond het idee van de Geysen Academy, een platform waar we technische opleidingen aanbieden.

Onze hoogstaande opleidingen:

  • Mechanica
  • Elektriciteit
  • PLC - storingen zoeken
  • Specialisatie-opleidingen: Lassen (TIG, PE,...)
  • Veiligheidsopleidingen

Interesse? Contacteer ons!

Ruimte om technisch talent te ontwikkelen

We zien de Geysen Academy als een investering in de techniekers van morgen.
Dankzij dit platform kunnen onze eigen werknemers hun expertise ontwikkelen en nieuwe talenten ontdekken. We kunnen terugvallen op 30 jaar ervaring in industriële projecten om praktijkgerichte opleidingen te voorzien. We weten welke aspecten we extra aandacht moeten geven en kunnen kort inspelen op nieuwe veranderingen in onze branche.

We vinden het zeer belangrijk om dit platform breder te trekken naar mensen die een job als technieker nastreven maar nog niet over de nodige kennis beschikken. Zo kunnen we een langdurige oplossing bieden voor het tekort aan technisch personeel op de arbeidsmarkt.

Wij maken zélf de gespecialiseerde opleidingen die we niet in de markt vinden en zorgen zo voor de techniekers van morgen.

Patrick Van Den Heuvel, Project Ingenieur

De Geysen Academy staat nog maar in de beginfase van zijn bestaan, zo zullen we in de toekomst een opleidingsaanbod op maat kunnen bieden.

Onze techniekers-in spé zullen sneller ingewerkt zijn bij onze klanten en hun specifieke projecten.

Kwaliteit dankzij sterke partners

Om de opleiding te voorzien van de nodige erkenning en kwaliteit is er een samenwerking in de maak met enkele onderwijsinstellingen. We betrekken verder een aantal industriële partners om ervoor te zorgen dat hun toekomstige uitdagingen in de opleidingen aan bod komen.

Wil je meer weten over de Geysen Academy?

Samenwerken met ons OF geïnteresseerd in het opleidingsaanbod?
Twijfel dan niet om ons via onderstaande link te contacteren.

Contacteer ons
site by Yappa