Geysen Academy, de techniekers van morgen

Persoonlijke ontwikkeling en blijven groeien zijn échte kenmerken uit de Geysen cultuur. En we voegen graag de daad bij het woord. Daarom bouwden we een unieke inhouse school: de Geysen Academy. Waar zowel onze ervaren techniekers als techniekers in spe heel wat praktische vaardigheden leren en ook hun soft skills kunnen verfijnen. Niet alleen onze medewerkers zijn meer betrokken en gelukkiger, het zorgt ook voor tevreden klanten!

RUIMTE OM TECHNISCH TALENT TE ONTWIKKELEN

We zien de Geysen Academy als een investering in de techniekers van vandaag én morgen. Onze medewerkers kunnen hun expertise ontwikkelen en nieuwe talenten ontdekken. Met 30 jaar ervaring in industriële projecten op de teller zorgen we voor praktijkgerichte opleidingen en kunnen we kort inspelen op nieuwe veranderingen in de branche. 

Werken in een bedrijf waar groei centraal staat? 

Neem een kijkje tussen onze vacatures

Voor wie is de Geysen Academy?

  • Persoonlijk opleidingstraject voor elke interne medewerker

​Dankzij de Geysen Academy bepalen we voor onze interne medewerkers een competentiematrix en maken we hun persoonlijke ambities en doelen duidelijk. Elke medewerker krijgt een persoonlijk traject waarbij zowel soft als hard skills aan bod komen. 

  • Techniekers met een toekomst bij Geysen  

Ook techniekers die vandaag nog niet op onze payroll staan kunnen genieten van een opleiding bij de Geysen Academy. Schoolverlaters met een passie voor techniek of kandidaten met een technische achtergrond leiden we op zodat ze ook in praktijk mee kunnen werken aan verschillende industriële projecten.

Vijf jaar geleden starte ik hier als mechanieker. Dankzij de Geysen Academy ben ik intussen kunnen doorgroeien tot elektromechanieker. En wie weet word ik ooit wel storingstechnieker. Bij Geysen krijg je echt alle kansen. En die grijp ik met beide handen.

Joris Gijbels, Elektromechanieker bij Geysen

Inrichting & aanbod van de Geysen Academy

Het opleidingscentrum heeft heel wat te bieden: van praktijkgerichte cursussen tot het aanleren van softskills. Het pronkstuk is ongetwijfeld de unieke miniatuurfabriek. In deze technische ruimte worden alle mogelijk industriële technieken op schaal nagebootst. Medewerkers leren zo levensechte problemen traceren en oplossen. 

Naast de miniatuurfabriek in Westerlo is er ook een 'Academy on the road', voorzien van een mobiele werfsimulator. Zo kunnen er in de verschillende regio’s Geysen opleidingen voorzien worden.

Nog meer weten over onze Geysen Academy? Hier lees je alvast onze ambitieuze plannen voor de toekomst. 

"Met praktijkgerichte opleidingen die direct inzetbaar zijn op de werkplek scholen we onze techniekers bij. Zo zorgen we voor de technici van morgen"

Serge Casier, Business Development Manager Academy

Kwaliteit dankzij sterke partners

Om de opleiding te voorzien van de nodige erkenning en kwaliteit is er een samenwerking in de maak met enkele onderwijsinstellingen. We betrekken verder een aantal industriële partners om ervoor te zorgen dat hun toekomstige uitdagingen in de opleidingen aan bod komen.

site by Yappa