Case EPSI

Delen
Case EPSI

EPSI en Geysen: het partnership dat ook onder ‘hoge druk’ stand houdt

EPSI NV (High-Pressure Isostatic Equipment) uit Temse ontwerpt, maakt en levert al meer dan 50 jaar hogedrukinstallaties voor technologiebedrijven wereldwijd. En de lat ligt er hoog: hun hogedruk oplossingen zijn performant, veilig, gebruiksvriendelijk, makkelijk in onderhoud én hebben de allerhoogste kwaliteitsnormen.

EPSI, wie?

Geen bandwerk voor EPSI, hier wordt voor elke klant een hogedrukinstallatie op maat uitgetekend. Ingenieurs brengen voor elke klant de specifieke problemen in kaart en werken zo telkens aan een oplossing op maat. EPSI focust hiermee op een langdurige en duurzame relatie met de klant. Zo staan sommige installaties al meer dan 30 jaar bij klanten. “En die relatie is enorm belangrijk”, zo vertelt General Manager Carlo Verbraeken ons. “Een project kan enkel slagen als alle partijen samen werken.”

Het ‘klikt’ gewoon tussen EPSI en Geysen, enkel zo krijg je een duurzame samenwerking.

Carlo Verbraeken - General Manager, EPSI NV

Diezelfde duurzame relatie bouwde EPSI ook op met Geysen. Toen EPSI lang geleden op zoek ging naar mechaniekers om capaciteitsproblemen op te lossen kwamen ze via Google bij Geysen uit. Het Geysen kantoor uit Sint-Niklaas lag vlak bij de deur en dat was meteen ook de reden om met Geysen in zee te gaan. Nu, vele jaren later, is die samenwerking gelukkig veel meer dan enkel eentje die in de buurt ligt.

“Als je met iemand begint samen te werken, is het natuurlijk altijd een beetje zoeken en dat was met Geysen niet anders”, vertelt Carlo Verbraeken. “Je werkt nu eenmaal met mensen en het succes hangt altijd af van wie die mensen zijn, hoe goed ze in de groep passen en hoe lang de opdracht duurt.”  

Realistisch, flexibel en veilig: zo maakt Geysen het verschil!

“Geysen is daar zeer realistisch in”, zo gaat General Manager Carlo Verbraeken verder. “Ook wanneer een technieker toch niet helemaal de juiste man op de juiste plaats is dan denken ze in oplossingen. En die flexibiliteit wordt enorm gewaardeerd en werkt ook wederzijds. We zien elkaar als partners en hebben een duurzame relatie opgebouwd. Hét recept voor een succesvolle samenwerking.”  

Ook Karin De Ryck, Sales Manager bij Geysen en contactpersoon voor EPSI, kan dit enkel maar beamen. “De communicatie is altijd eerlijk en open, zelfs als er minder aangename dingen gezegd moeten worden.”

De visie die Geysen heeft op veiligheid vindt Carlo Verbraken een enorm pluspunt aan de samenwerking. “Bij EPSI is veiligheid cruciaal. Als er iets fout loopt dan kunnen de gevolgen enorm zijn. Zelf zijn we hier dag in dag uit mee bezig. Het stelt ons gerust dat ook Geysen hier ook sterk op in zet. Zo beschikken alle techniekers steeds over de nodige veiligheidscertificaten en wordt er bij elke werf een preventieadviseur aangesteld die voor de Geysen-techniekers een veiligheidsintroductie op maat maakt. Iets waar Geysen voor ons absoluut het verschil maakt.”

Ook op zoek naar een partner voor uw technische werkkrachten?

Of u nu tijdelijk op zoek bent naar extra technische werkkrachten of op zoek naar expertise voor uw industrieel project, 
wij staan voor u klaar. 

Contacteer ons hier
site by Yappa