Uw partner voor industrieel onderhoud & projecten

Op zoek naar specifieke expertise? Nood aan techniekers om uw piekcapaciteit of gepland onderhoud in te vullen? We staan 24/7 klaar om met u mee te denken over technische vraagstukken op korte of lange termijn.

Werken bij Geysen

Sectoren

Onze waarden

Geysen academy

Techniekers zonder grenzen

Techniekers zonder grenzen

Duurzaamheid is voor ons meer dan een containerbegrip - wij voegen de daad bij het woord. Met ons project “Techniekers Zonder Grenzen” geven we sinds 2018 technische ondersteuning aan ontwikkelingsprojecten in Afrika.

Meer informatie

Dankzij ons geïntegreerd veiligheidsbeleid krijgen onze techniekers permanente bijscholing en beschikken ze over een VCA-attest.

Fan worden van je job? Zo wordt GEY een Geysen Groupie!

Fan worden van je job? Zo wordt GEY een Geysen Groupie!

Droom jij van een job waar je écht fan van bent? Dan hebben wij wat voor jou in petto. Want bij Geysen maken we graag fans. De sterren van onze organisatie? Dat zijn onze mensen. En die worden op handen gedragen…

Case Olympia

Case Olympia

Olympia NV, een bedrijf dat ooit begon als de “Zuivelfabriek van Herfelingen” is vandaag uitgegroeid tot een hypermoderne zuivelfabriek waar hoogwaardige en functionele kwaliteitsproducten afgeleverd worden aan de eindklant, industriële afnemers en private labels.

Techniekers zonder grenzen

Duurzaamheid

Duurzame innovatie leidt tot kostenbesparing, nieuwe opportuniteiten, nieuwe markten en nieuwe diensten. Daarom zorgen we ervoor dat onze onderneming en die van onze klanten optimaal ingesteld zijn op voortdurende veranderingen.

site by Yappa