Uw partner voor industrieel onderhoud & projecten

Op zoek naar specifieke expertise? Nood aan techniekers om uw piekcapaciteit of gepland onderhoud in te vullen? We staan 24/7 klaar om met u mee te denken over technische vraagstukken op korte of lange termijn.

Diensten

Werken bij Geysen

Sectoren

Onze waarden

Geysen academy

Techniekers zonder grenzen

Techniekers zonder grenzen

Duurzaamheid is voor ons meer dan een containerbegrip - wij voegen de daad bij het woord. Met ons project “Techniekers Zonder Grenzen” geven we sinds 2018 technische ondersteuning aan ontwikkelingsprojecten in Afrika.

Meer informatie

Dankzij ons geïntegreerd veiligheidsbeleid krijgen onze techniekers permanente bijscholing en beschikken ze over een VCA-attest.

TZG goes Warmste Week

TZG goes Warmste Week

Met de Warmste Week in het vooruitzicht organiseren we op 22 december dé Warmste Wandeltocht t.v.v. Techniekers zonder Grenzen.

Case Glacio

Case Glacio

Al 5 jaar genieten we van een sterk partnership met onze klant ijsboerke - Glacio NV. Hier lees je hun testimonial uit het Sterck-magazine.

Techniekers zonder grenzen

Duurzaamheid

Duurzame innovatie leidt tot kostenbesparing, nieuwe opportuniteiten, nieuwe markten en nieuwe diensten. Daarom zorgen we ervoor dat onze onderneming en die van onze klanten optimaal ingesteld zijn op voortdurende veranderingen.

site by Yappa