Waarom voor Geysen IP kiezen?

Omdat Geysen NV toch over een team van hoogopgeleide professionals beschikte, is een aantal jaren geleden het idee ontstaan om een aparte afdeling op te richten die zich specialiseert in machinebouw. Ondertussen is deze afdeling uitgegroeid tot een volwaardige tweede divisie binnen de groep. De ontwerpers van Geysen IP werken met 3D-technieken waarmee ze de nieuw te bouwen machine vanuit alle mogelijke hoeken bekijken vooraleer ze in productie gaat. In Westerlo wordt in dat opzicht op complexe totaalprojecten gewerkt voor de meest uiteenlopende industriële sectoren.

Recyclage heeft in deze poot een hoge prioriteit. De afgelopen jaren zijn er verschillende complexe machines gebouwd zoals een oliefilterrecyclagelijn of lijnen voor de recyclage van elektronisch afval. Geysen beperkt zich trouwens niet tot het ontwerpen, bouwen en plaatsen van de machine maar garandeert net zo goed het onderhoud ervan.

Onze troeven:

  • Oplossingen op maat: we ontwerpen, bouwen en installeren nieuwe machines die volledig tegemoet komen aan uw wensen. Onze focus ligt op gecompliceerde totaalprojecten voor diverse precisie- of zware industriële sectoren.
     
  • De meest recente ontwerptechnologieën: uw machine wordt vanuit alle hoeken en kanten bekeken voor deze in productie gaat.
     
  • Nauw overleg: u wordt gedurende het volledige ontwerp- en bouwproces op de hoogte gehouden. We overleggen met uw experts opdat de machine precies beantwoordt aan uw noden. U kunt op elk moment de evolutie volgen.
     
  • Professionele installatie: we voeren alle noodzakelijke voorbereidende taken uit en waken over de vereiste veiligheidsvoorschriften. Daarna installeren we de machine volgens de regels van de kunst. We zijn pas tevreden als deze volledig aan uw verwachtingen voldoet. 
Interesse in onze oplossingen op maat?
Neem vrijblijvend contact met ons op