Geysen NV is een servicebedrijf in hart en nieren. Met ons team van bijna 100 gemotiveerde medewerkers leveren we sinds jaar en dag kwalitatief technisch onderhoud, dit aan bedrijven over gans Vlaanderen. Onze technici ondersteunen dagelijks onze klanten die werkzaam zijn in een brede waaier van sectoren (metaal, voeding, chemie, distributie enz.) en dit zowel op elektrisch, mechanisch, hydraulisch als pneumatisch gebied.

Door voortdurend te investeren in technische kennis slagen we erin de juiste mensen op de juiste plaats te hebben. We zien onze klanten als partners en weten uit ervaring dat teamwerk de sleutel is tot succes. We bouwen aan langetermijnrelaties met onze klanten en onze medewerkers.

Geysen kan uw bedrijf voorzien van tijdelijke piekcapaciteit, of een meer permanente aanvulling van uw onderhoudsploeg. We kunnen u ook expertise leveren die u maar af en toe nodig heeft en waarvan het dus geen zin heeft om die in dienst te nemen.

Dit doen we 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. De telefoon wordt dag en nacht beantwoord en er staat steeds een interventieteam paraat.

Waar Geysen het meest op let, is wat u het meest aanbelangt : de continuïteit van uw productieactiviteit. 

Wat mag u van Geysen NV verwachten?

  • Veiligheid is de hoeksteen van alles wat we doen: onze preventieadviseur maakt deel uit van het pakket. Hij komt u bezoeken vooraleer we aan de slag gaan.
  • We komen onze beloftes na.
  • Onze techniekers zijn de beste die beschikbaar zijn (inclusief VCA, BA4 en attesten voor hoogtewerker, rolbrug of heftruck).
  • We gaan voor duurzame relaties.
  • We dragen zorg voor onze omgeving.