Waarom voor Geysen MT kiezen?

Of u nu nood heeft aan piekcapaciteit of aan een meer permanente invulling van uw onderhoudsploeg; of u nu voor een beperkte tijdsspanne nood heeft aan specifieke expertise of veel mensen voor een geplande stilstand? Bij Geysen kan het allemaal!  

Leg ons uw vraag voor en wij komen met een oplossing op maat. U zal zien, onze gespecialiseerde medewerkers weten van aanpakken!

Het onderhoudsmanagement van Geysen is gericht op preventie & operationele efficiëntie. Het wil stilstand-tijden voorkomen, overheadkosten beperken en optimale productiestromen garanderen.

Onze troeven

  • Knowhow en ervaring:  onze 100 ervaren professionals zijn uitermate technisch onderlegd, starten snel op, werken prima in groep en zijn proactief (ze zien werk). Bovendien kunnen ze, indien nodig, perfect andere werknemers aansturen.
  • U kan op ons rekenen. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. De klok rond, 7 dagen op 7. En dat nog even enthousiast en klantgericht als in het begin.
     
  • Flexibiliteit: het onderhoud van 1 machine of uw volledige machinepark, tijdelijk of permanent? Geysen biedt altijd een oplossing op maat.
     
  • Snelheid: productieonderbrekingen en omschakelingen moeten zo kort mogelijk blijven.
    Bij Geysen kunnen we gelukkig zeer snel schakelen. Een uiterst krappe deadline? Daar draaien we onze hand niet voor om! 

 

Interesse in industrieel technisch onderhoud door Geysen?
Neem contact met ons op.

U ontvangt dan een voorstel op maat, volledig vrijblijvend.